Aluminijumski-plasticni-teleskop-sa-belim-ramom-na-vrhu

RAT – ALUMINIJUMSKI TELESKOPSKI NOSAČI RAMOVA

Teleskopski nosači za obaveštenja sa aluminijumskim postoljem namenjeni su za postavljanje na pod ili neke druge ravne površine u situacijama kada je potrebno da ram sa obaveštenjem bude izdignut iznad podloge kako bi se na taj način naglasile informacije koje su prezentovane u okviru. Aluminijumski teleskopski nosači ramova imaju stablo izrađeno od aluminijumske šipke, a baza je čelična – dimenzija 160mm x 200mm, i plastični ram na vrhu je izrađen od tvrde plastike. U ponudi postoje tri varijante visine stabla: od 30 do 55cm, od 50cm do 95cm i od 70cm do 135mm. Veličine rama su namenjene formatima A3, A4 i A5 i dolaze zajedno sa providnim folijama između kojih se ubacuje papir. Ram je dostupan u tri boje: bela, crvena i providna.

Cene su date za komplet koji se sastoji od čeličnog postolja, aluminijumskog stabla i plastičnog rama sa zaštitnom folijom.

Proizvod prikazan na fotografiji je uslikan u robnoj kući IKEA u Beogradu. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Aluminijumski teleskopski nosači ramova.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.ba