NATPISNE PLOČE ZA OZNAČAVANJE UREDA I KANCELARIJA

NATPISNE PLOČE ZA OZNAČAVANJE UREDA I KANCELARIJA

 • Oznake-za-vrata-modul-plusOznake-za-vrata-modul-plus-visina-oznake-30mm

  “Modul plus” aluminijumske natpisine ploče za urede i kancelarije

  Aluminijumske natpisine ploče za urede i kancelarije, namenjene su označavanju prostora unutar poslovnih objekata. Montiraju se – postavljaju na vrata ili zid veoma lako lepljenjem duplo lepljivom trakom. Sistem izmene štape/imena je takođe vrlo lak. Prostim povlačenjem zaštitne antirefleks folije sa prednje strane, otvara se prostor u koji se ubacuje papir sa štampom, a zatim se ceo set (papir + zaštitna folija) vraća nazad u žleb. Ovo je najjednostavniji  i najbrži način za postavljanje natpisa na vrata ureda ili pored na zid.

  Druga, luksuznija, opcija za obeležavanje imena (umestoje papira) je plastika za graviranje u boji aluminijuma. Ova plastična pločica se po istom sistemu ubacuje i izbaciuje i jednostavno menja, s tim što preko nje ne ide zaštitna folija.

  Pored standardnih dimenzija koje su navedene u tabeli ispod, oznake su dostupne i u drugim dimenzijama.

  Cijena: 3.15 9.86+ PDV
 • Aluminijiske natpisine ploče za urede i kancelarije

  Aluminijumske oznake za obeležavane vrata i kancelarija namenjene su jednostavnom označavanju prostora unutar poslovnih objekata. Jednostavno se postavljaju leplenjeme penastom trakom na zid pored kancalrije ili na vrata kancelarije. Sistem izemene je takodje vrlo jednsotavan. Prostim svlacenjem zastitne antirefleks folije sa fronta otvara se prostor u koji se ubacuje papir sa imenima a zatim se ceo set (papri + zastitna folija) vraća nazad u žljeb. Najednostavniji način za postavljanje natpisa na vrata kancelarija.

  Cijena: 4.74 16.40+ PDV
 • Blok-aluminijumska-oznaka-za-vrataBlok-aluminijumska-oznaka-za-vrata-slika-sa-zida

  BLOK “Modul plus” aluminijumske natpisine ploče za urede i kancelarije

  Aluminijumske natpisine ploče za urede i kancelarije, namenjene su označavanju prostora unutar poslovnih objekata. Montiraju se – postavljaju na vrata ili zid veoma lako lepljenjem duplo lepljivom trakom. Sistem izmene štape/imena je takođe vrlo lak. Prostim povlačenjem zaštitne antirefleks folije sa prednje strane, otvara se prostor u koji se ubacuje papir sa štampom, a zatim se ceo set (papir + zaštitna folija) vraća nazad u žleb. Ovo je najjednostavniji  i najbrži način za postavljanje natpisa na vrata kancelarije ili pored na zid.

  U ovoj premijim varijanti, omogućen je veći prostor za postavljanje natpisa dimenzije 200 x 93mm, a iznad i ispod se nalaze dodatne ukrasne lajsne.

  Pored standardnih dimenzija koje su navedene u tabeli ispod, oznake su dostupne i u drugim dimenzijama.

   

   

  Cijena: 0.00+ PDV
 • Dekorativni pleksiglas natpisne ploce za urede i kancelarije

  Dekorativne pleksiglas natpisne ploce za urede i kancelarije

  Kliritne oznake za vrata i obeležavanje prostora predstavljaju vrlo elegantno i zanimljivo rešenje za označavanje prostora. Oznake su rađene po principu jednostavnog pristupa tako što se frontalna površina povlači unapred i onda se ubacuje tekst oznake. Rađene su u dve standardne dimenzije 1/3 A4 i A6 od poliranog klirita debljine 2mm. Cena data u tabeli uključuje nosače i tablu sa oznakom. Druge dimenzije i oblici takođe vam mogu biti dostupni

  Cijena: 6.20 6.65+ PDV
 • Pleksiglas natpisne ploče za urede i kancelarije

  Kliritne oznake za vrata i obeležavanje prostora predstavljaju vrlo elegantno i zanimljivo rešenje za označavanje prostora. Oznake su rađene po sendvič principu od klirita debljine 3mm.  Izmena teksta se vrši tako što se skine poklopac distancera, ukloni se prednja maska, postavi papir a zatim sve zajedno vrati na mesto. Kada se izmena obavi dobijete efekat kao da je papir ustakljen. Cena data u tabeli uključuje nosače i tablu sa oznakom. Druge dimenzije i oblici takođe vam mogu biti dostupni

  Cijena: 6.65 8.90+ PDV