• Samolepljive trake za cijeneSamolepljive trake za cijene

  Lajsne za cijene, samolepljive

  Samolepljive trake za cene prodaju se u dužinama od 1.325mm i 1.000mm. Pristup traci se vrši povlačenjem prednje strane u koju se ubacuje tražena cena. Trake se zadnje strane imaju postavljenu duplofan traku. Nanošenje na ravnu, prethodno očišćenu površinu, se vrši vrlo jednostavno uklanjanjem zaštitne folije sa zadnje strane, kojom se otkriva sloj providnog lepka a zatim se vrši prislanjanje na željenu površinu. Trake za cene iz ove serije dolaze u tri dimenzije od 27mm, 40mm i 52mm. Njihovo lako nanošenje i jednostavan princip primene čini ih pogodnim za različite vrste police od pravljenih do standardnih proizvođačkih polica. Takođe, ove trake mogu da se sa spoljne strane nanose na različite vrste vitrina i na taj način omogućavaju lako isticanje cena za artikle smeštene u njima, a s obzirom da su izrađene od mekane plastike, mogu se i lako kratiti na željene dužine u skladu sa potrebama.

  Cijena: 1.65 3.40+ PDV
 • EDBR-Ekonomik-traka-za-cene-samolepljiva-primerEDBR-Ekonomik-traka-za-cene-samolepljiva

  Ekonomik lajsne za cijene – 40mm x 1.000mm, samolepljiva

  Samolepljiva traka za cene u “budžet” varijanti predstavlja proizvod sa izuzetnim odnosom cene i kvaliteta, koji je postignut korišćenjem ekonomičnijih materijala – plastikom manje specifične težine i  ekonomičnijim tipom duplolepljive trake.

  Osnovne karakteristike kod ovog modela su kao i kod standardnog tipa lajsni za cene. Lajsna sa zadnje strane ima postavljenu dupololepljivu traku a montira se vrlo jednostavno uklanjanjem zaštitne folije sa duplolepljive trake i nanošenjem na ravnu prethodno očišćenu površinu.

  Ovaj model je dostupan samo u jednoj veličini i dužini – 40mm x 1.000mm

  Cijena: 0.99+ PDV
 • Trake za cijene za Tegometal police za prodavniceTrake za cijene za Tegometal police za prodavnice

  Lajsna za cijene za police Tegometal

  Lajsne za cene za police tipa Tegometal i Proming. Klizaci za cene ovog tipa su jednopozicioni i postavljaju se na ivice police po principu klika. Lajsna nosac za cene se navuce na metalni odbojnik i tako se postavlja. Trake su providne i mogu odgovarati i drugim tipovima polica koje su uradjene po ovom principu.

  Cijena: 1.85+ PDV
 • Cefla-traka-za-ceneCefla-traka-za-cene-2

  Lajsna za cijene za CEFLA police

  Ove lajsne za cjene su specijalno dizajnirane i namenjene za Cefla police (Italijanski proizvođač polica, pultova i nameštaja za izlaganje robe). Trake za cjene ovog tipa su jednopozicione i postavljaju se na ivice police po principu klika – uvlačenjem u kanal na polici.  Lajsne (shelf liner) su providne i mogu odgovarati i drugim tipovima polica koje su uradjene po ovom principu.

  Standardna visina traka je 40mm, a izrađuju se u dužini od 988mm.

  Cijena: 5.67+ PDV
 • Traka za cijene za Tegometal police multipozicionaTraka za cijene za Tegometal police multipoziciona

  Lajsna za cijene za police Tegometal, zakošena (dva položaja)

  Trake za cene za police tipa Tegometal i Proming. Klizaci za cene ovog modela omogućavaju postavljanje trake u dve pozicje – uspravnu i zakošenu. Postavljaju se princpu klika.Lajsna nosac za cene se navuce na metalni odbojnik i postavi se na jedan od dva zareza sa zadnje strane. Prvi zarez postavlja traku u upravni položaj a drugi zarez u zakošeni položaj. Trake su providne i mogu odgovarati i drugim tipovima polica koje su uradjene po ovom principu.

  Cijena: 2.30+ PDV
 • Trake za cijene za navlacenje na ogradiceTraka za navlačenje na ogradice

  Lajsna za cene za navlačenje

  Traka ze cene za navlačenje na ogradice namenjene su za postavljanje ili na kliritne ili na žičane ogradice na ivici police. Naročitu su praktične za korišćenje na mestima gde se koriste barijere za sprečavanja pada robe sa police. Mogu se navuci na ogradice debljene do 5mm ili na žicu debljene do 10mm.

  Cijena: 3.20+ PDV
 • Traka za cene za kacenje na zicu

  Lajsne za cijene za kačenje na žicu

  Trake za cene iz ove grupe su namenjen na kacenje na glatku zicu promera do 6mm. Nosaci za cene ovog tipa imaju narocitu primenu tamo gde su zice postavljene kao mala barijera jer se lako kace na zicu. Takodje mogu sluziti i na drugim mestima gde je potrebno na zicu okaciti cenu.

  Cijena: 3.43+ PDV