• Svetleci-aluminijumski-tekstilni-ramovi-profil-80mm-slika-iz-prostora-viseci (1)Svetleci-aluminijumski-tekstilni-ramovi-profil-80mm-slika-iz-prostora

  Svetleće LED aluminijumske tekstilne reklame, profil 80mm (svetleći ramovi)

  Aluminijumski tekstilni ramovi namenjeni su za postavljanje reklama štampanih na tekstilnom platnom (canvas platno). Predstavljaju inovativno rešenje za isticanje reklamnih poruka na zidovima u maloprdoajnim i poslovnim objektima. Zahvaljujući modernim tehnologijima štampe ovakve reklame ostavljaju poseban efekat na posmatrača.

  Profil od 80mm namenjen je za izradu svetlećih rekalma na bazi tekstilnog platno manjeg i većeg foramta. Intresantan je za postavaljanje svetlećih reklama na raznim mestima. Jednom postavljen omogućava laku zamenu reklama velikih veličina, bez komplikovanog procesa zamene grafike koju obično prate promene oglasa na svetlećim rekalmama velikog formata.

  Cena uključuje ram sa štampanim platnom (u cenu nisu uračunati montaža i idejno rešenje).

  Cijena: 336.95 562.86+ PDV
 • Ultratanki-LED-ramovi-za-postere

  Ultra tanki svetleći LED klik plakat okviri, jednostrani

  Ultra tanke svetlece LED poster reklame. Ramovi su namenjeni za osvetljavanje postera Izuzetnih su karakteristika debljine od svega 20mm i sirine ivice od 25mm. Ramovi su osvetljeni LED diodama, a specijalna mrezasta struktura obezbedjuje da ovi led paneli sijaju ravnomero i daju izuzetan izgled u svakom pogledu. Ramovi se osvetljavaju led trakama koje su postavljene sa strane i trose izuzetno malo struje. Ramovi se napajaju putem transformatora napona od 12V i vrlo lako se montiraju jednostavnim ukljucivanjem u struju. Ove ultratanke slim LED reklame pored standranih dimenzija moguce je dobiiti i u dimenzijama po porudzbini kupca.

  Cijena: 61.72 296.20+ PDV
 • Svetleci-aluminijumski-tekstilni-ramovi-profil-120mm-naslovna-slikaSvetleci-aluminijumski-tekstilni-ramovi-profil-120mm-naslovna-slika

  Svetleće LED aluminijumske tekstilne reklame, profil 120mm (svetleći ramovi, jednostrani / dvostrani)

  Aluminijumski tekstilni ramovi namenjeni su za postavljanje reklama štampanih na tekstilnom platnom (canvas platno). Predstavljaju inovativno rešenje za isticanje reklamnih poruka na zidovima u maloprdoajnim i poslovnim objekatima. Zahvaljujući modernim tehnologijima štampe, ovakve reklame ostavljaju poseban efekat na posmatrače.

  Ramovi od profila debljine 120mm namenjeni su za izradu svetlećih reklama velikog formata ili za pozicije na kojima je potrebno da reklame budu dvostrano prosvetljene. Intresantan je za postavaljanje svetlećih reklama na raznim mestima. Jednom postavljen omogućava laku zamenu reklama velikih formata, bez komplikovanog procesa zamene grafike koju obično prate promena oglasa na svetlećim reklamama velikog formata.

  Cena uključuje ram sa štampanim platnom (u cenu nisu uračunati montaža i idejno rešenje).

  Cijena: 582.16 1,496.03+ PDV
 • Ultra tanki svetleći LED klik plakat okviri, dvostrani

  U našoj ponudi možete pronaći i dvostrane ultratanke LED svetleće ramove namenjene za kačenje u izloge. Osnovna prednost ovih ramova jeste njihova obostrana vidljivost, odnsno biće vidljivi i prolazinicima pored izloga kao i posetiocima unutar objketa. Sistem za plafonsko kačenje je sastavni deo ovih proizvoda i uključeni su u cenu. Ovi ramovi su nešto deblji u odnosu na jednsotrane ramove ali i dalje su značajno tanji nego klasične svetleće kutije zasnovan na tehnologiji fluoroscetnih cevi.

  Cijena: 98.89 453.00+ PDV
 • Back-light-posteri-za-led-ramovi

  Posteri za led ramove – “backlight” posteri

  Za vrhunski kvalitet osvetljenja na ultra tankim led klik ramovima, neophodno je da posteri budu odštampani na adekvatnom materijalu. Materijal koji obezbeđuje taj nivo kvaliteta je backlight film. Reč je o plastičnoj foliji, specijalno dizajniranoj da rasipa svetlost i optimizuje kvalitet osvetljenja koje dobija sa zadnje strane. “Backlight” posteri su još jedan proizvod koji smo uveli u naš prodajni asortiman kako bi našim kupcima obezbedili paket rešenja – i ram i poster! Posteri se izrađuju u svim standardnim dimenzijama papira i odgovaraju standardnim ramovima iz naše ponude.

  Pošaljite nam pripremu i mi ćemo odštampati vaš “backlight” poster i pobrinuti za sve ostalo. Ram sa posterom će biti spreman da ga po preuzimanju okačite na zid.

  Cijena: 0.95 9.06+ PDV