PLASTIČNI RAMOVI SA DODACIMA ZA KAČENJE

 • Viseći plastični ram sa O nosačima, viseći

  Plastični ramovi za obaveštenja sa O nosačem su ramovi sa dodatkom namenjenim za kačenje na plafon. O nosač omogućava da se ram preko kuke, sajlice ili najlonskog nosača okači na plafon ili neki drugi elemenat sa kojeg ća visiti.  Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 3.00 6.40+ PDV
 • Viseći plastični ram sa S nosačima, viseći

  Plastični ramovi za obaveštenja sa kukama za kačenje namenjeni su za kačenje na žičane ogradice, šipke ili neke druge elemente na koje je moguće ram okačiti ili zakačiti. Ramovi sa ovim kukama mogu se kačiti i na viseće profile koji se postavljaju iznad šankova ili pultova. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 2.86 5.92+ PDV
 • Plastični ram sa upravnim magnetom

  Plastični ramovi za obaveštenja su ramovi postavljeni na magnetni nosač snage 5kg pod uglom od 90 stepeni. Magnetni nosač ovog tip obezbeđuje da ram stoji ili uspravno na ravnoj horizontalnoj površini ili ako je postavljen vertikalno na podlogu da iskače iz linije vertikale. Izuzetno snažan magnet snage od 5 kg omogućava da ramovi stoje čvrsto na podlozi. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 3.80 7.00+ PDV
 • Plastični ram sa frontalnim magnetom

  Plastični ramovi za obaveštenja sa frontalnim magnetom namenjeni su za “lepljenje” ramova na metalnu površinu. Magnet drži ram tako da on izgleda kao da je zalepljen na podlogu. Snaga magnetnog nosača je jačine od 5kg. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 3.80 7.00+ PDV
 • Plastični ram sa dodatkom za navlačenje na ogradicu

  Plastični ramovi sa dodatkom za navlacenje na ogradicu namenjeni su za postavljanje plasticnih ramova na ivicu plastičnih korpi, žičanih ogradica, plastičnih ogradica, kutija i drugih kutija i boksova za pakovanje robe čija debljina ograde nije veća od 20mm. Izuzetno pogodno rešenje naročito za piljare i druge vrste malopradaje koje primarno prodaju rasutu robu. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 3.40 6.60+ PDV
 • Plastični ram sa štipaljkom, ekonomik

  Plastični ramovi sa štipaljkom za hvatanje ogradica, šipki ili drugih pločastih materijala debljine od 16mm do 35mm. Izuetno je zahvalan nosač za postavljanje na najrazličitija mesta. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 6.00 9.20+ PDV
 • Plastični ram sa Uniclipper štipaljkom

  Plastični ramovi sa štipaljkom za hvatanje ogradica, šipki ili drugih pločastih materijala debljine od 10mm do 25mm. Izuetno je zahvalan nosač za postavljanje na najrazličitija mesta. Posebna karakteristika ovog nosaca je sto omgoucava fleksibilno pomeranje u više pravaca zahvaljući dve pozicije u kojima se pomeranje može izvršiti. Pogodan je za isticanje cenovnika, obaveštenja ili drugih inoformacija naraočito na mestima gde je potrebno takave informacije često menjeti.

  Cijena: 10.40 13.80+ PDV
 • Piši briši plastične table za markere

  Uz pomoć piši briši tablica za marekere na vodenoj bazi, možete brzo i jednostavno pretvoriti vaše plastične ramove u moderne piši briši tablice. Table su namenjene za pisanje vodenim markerima sa kojima Vas takođe možemo snabdeti.

  Tablice se rade u svim dimenzijama u kojima držimo i plastične ramove. Tablice možete kupiti zajedno uz ramove pa ih po potrebi menjati tako što ćete izmenom antirefleks folije isti ram koristiti i kao klasičan ram i kao ram za štampana papirna obaveštenja.

   

  Cijena: 0.80 3.40+ PDV