Kliritna-T-info-tabla-Hleb-i-kifle

PS8043 – Kliritne T info table – uspravna

Pored jednostranih zakrivljenih info tabli, u našoj ponudi možete pronaći različite formate dvostranih sendvič tabla, tzv. kliritne T info table. Postavljene su pod pravim uglom (od 90 stepeni u odnosu na površinu) i omogućavaju ubacivanje obostrano štampanog materijala. Papir se ubacuje sa donje strane, jednostavnim razmicanjem baze – dva sloja klirita. Kada se papir ubaci table se same primiču jedna drugoj i drže papir pripojen u sredini (kao u sendviču).

Table iz ovog asortimana su dostupne u dimenzijama A3, A4, A5 i A6 i to u vertikalnoj i horizontalnoj varijanti. Ove table imaju najčeću primenu za isticanje novog proizvoda, akcijskih ponuda, ali su adekvatno rešenje i za restorane – kafiće jer omogućavaju klijentima da sa obe strane stola vide materijal insertovan u info tablu.

Proizvod prikazan na fotografiji je uslikan pekari Hleb & kifle u Beogradu. Detaljnu prezentaciju ovog proizvoda možete pogledati na linku – Kliritna T info tabla – USPRAVNA.

Ovaj proizvod i brojne druge proizvode iz našeg asortimana, možete da pogledate na našoj glavnoj internet prezentaciji www.belemdisplay.ba