• Plasticna kosara za marekete 22lPlasticna kosara za marekete 22l

  Plastična potrošačka korpa sa jednom ručkom, 22l

  Prva plastična korpa za prodavnice koju imamo u ponudi je i najmanja. Zapremine je svega 16l i namenjena je za male komšijske radnje u kojima se kupuju mali broj artikala. S obzirom na male dimenzije ove korpe ona je zgodna za manevrsanje u malom prostoru ovakvih radnji. Dimenzije ove korpe su 40cm x 28cm x 21cm.

  Cijena: 8.54+ PDV
 • Plastična potrošačka korpa sa točkićima, 52l

  Plastične kotrljajuće korpe sa točkićima zapremine, 52 litra nemenjeni su manjim prodajnim objektima sa velikim brojem artikala koji su istovremeno nepraktični za klasična potrošačka kolica. Izuzetno velika zapremina ovih kolica omogućuje da u njih stane skoro kao u manja klasična kolica koja se guraju. Korpe iz ovog segmenta mogu da se nosi ili da se vuku u zavisnosti od zelje kupaca. S obzirom da se vuku po užoj strani potreban im je manji prostor između rafova da bi se provukla. Dimenzije ovi plastičnih korp su 64cm x 36cm x 44cm.

  Cijena: 51.01+ PDV
 • Nosac-za-korpe-ekonomikNosac-za-korpe-ekonomik

  Čelični nosač za korpe 22l/28l, EKONOMIK

  Standardni čelični nosač korpi namenjen je za korpe zapremnine 22l i 28l. Izuzetno izdržljiv i neutralne boje, kompatibilan je sa svim bojama korpi i najrazličitijim vrstama enterijera. Nosač je opremljen točkovima od poluretana, koji obezbeđuju laku manipulaciju sa korpama u prodajnom objektu. Čelični okvir obezbeđuje izuzetnu izdržljivost i dobro pozicionaranje korpi u ležištu. Obezbedite brzu i jednostavnu manipulaciju korpama u objektu – ne dozvolite da Vaši kupci nemaju uvek korpu pri ruci!

  Cijena: 45.49+ PDV
 • Čelični nosac za korpeČelični nosac za korpe

  Čelični nosač za plastične korpe 22L/28L, sa točkićima

  Elegantni čelični nosač korpi namenjen za korpe zapremnine 22l i 28l. Izuzetno izdržljiv i neturalne boje kompatibilan sa svim bojama korpi i i najrazličitijim vrstama enterijera. Nosač je opremljen točkovim od poluretana koji obezbedjuju laku manpiulaciju sa korpama u prodajnom objektu. Čelični oktvir i dizajn korpi obezbedjuje izuzetnu izdržljivost i dobro poziconaranje korpi u ležištu. Obezbedite brzu i jednostavnu manipulaciju korpama u objektu – ne dozvolite da vaši kupci nemaju uvek korpu pri ruci!

  Cijena: 59.23+ PDV
 • Platicni-nosac-za-korpe-crni

  Nosač za plastične korpe, sa točkićima

  Klizni plastični nosač za skupljanje korpi. Služi za odlaganje korpi pored kase i za njihovu lagan prenos sa mesta skupljanja korpi (kase) na mesto gde se korpe preuzimaju (pored ulaza). Svaki tockic ima osigurace koji služe za fiksiranje kolica kako se ne bi pomerala dok se korpe odlazu.

  Cijena: 64.05+ PDV