STOPERI I DODACI ZA POLICE / RAFOVE

 • Fleksi-parazit-traka-mercandaisng-strip-hederFleksi-parazit-traka-mercandaisng-strip-heder

  Fleksi parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merhcandaising strip)

  Fleksibilna traka za izlaganje proizvoda namenjena za pakovanja sa blister prorerzom. Pogodna je za izlaganje laksih pakovanaj tezine do 100g. Merhcnadinsg strip je osnovno sredstvo za rad svakog merhcandaisera i pruza mogucnost unapredjenjea prodaje kroz koncept cross-sale postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povecava konkrunetnost proizvoda i izbegava poredjenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapredjenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskoriscavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza cime se pruza i zadovoljavajuca popunjenost proizvodima. Izradjena je od polipropilena debljine 0,7mm.

  Cijena: 1.10+ PDV
 • Ekonomik-kruta-parazit-trakaKruta-paratzit-traka-ekonimk-slika-proizvoda

  Kruta parazit traka za izlaganje proizvoda – ekonomik, 12 pozicija (merhcandising strip)

  Kruta traka za izlaganje proizvoda, ekonomik ima univerzalnu funkciju, može se koristiti i za izlaganje proizvoda koji imaju blister prorez, ali i za one koji nemaju s obzirom da donji deo funkcioniše kao štipaljka. Rigidna struktura omogućava joj i da se koristi za izlaganje težih pakovanja, pogotovo ako imaju blister prorez pa se kače na traku. Takozvani “merchandising strip” je osnovno sredstvo za rad svakog “merhcandisera” i pruža mogućnost unapređenja prodaje kroz koncept “cross-sale” postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povećava konkurentnost proizvoda i izbegava poređenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapređenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskorišćavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza čime se pruža i zadovoljavajuća popunjenost proizvodima. Izrađena je od krute plastike.

  Cijena: 0.60+ PDV
 • Kruta-parazit-traka-merchandaising-stip-hederKruta-merchandaising-strip

  Kruta parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merhcandaising strip)

  Kruta traka za izlaganje proizvoda ima univerzalnu funkciju, može se koristiti i za izglanje proizvoda koji imaju blister prorez, ali za one koji nemaju jer donji deo funkcionise kao stipaljka. Rigidna struktura omogucava joj i da se koristi za izlaganje težih pakovanja, pogotova ako imaju blister prorez pa se kace na traku. Merhcnadinsg strip je osnovno sredstvo za rad svakog merhcandaisera i pruza mogucnost unapredjenjea prodaje kroz koncept cross-sale postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalazi proizvodi iz iste grupacije cime se povecava konkrunetnost proizvoda i izbegava poredjenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapredjenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskoriscavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 proreza cime se pruza i zadovoljavajuca popunjenost proizvodima. Izradjena je od krute plastike.

  Cijena: 0.85+ PDV
 • Metalna-parazit-traka-merchandisnig-strip-slika-1Metalna-parazit-traka-merchandisnig-strip-slika-2

  Metalna parazit traka za izlaganje proizvoda, 12 pozicija (merhcandising strip)

  Metalna kruta parazit traka za izlaganje proizvoda prvenstveno je namenjena za izlaganje “težih” proizvoda koji nemaju na pakovanju blister rupe, već se izlažu kačenjem za štipaljke. Takozvani “merchandising strip” je osnovno sredstvo za rad svakog “merhcandisera” i pruža mogućnost unapređenja prodaje kroz koncept “cross-sale” postavljanjem proizvoda u segmente gde se ne nalaze proizvodi iz iste grupacije čime se povećava konkurentnost proizvoda i izbegava poređenje sa konkurencijom na samom mestu prodaje. Parazit trake su jedno od najefektnijih sredstava za unapređenje prodaje kroz isticanje proizvoda i maksimalno iskorišćavanje prostora u prodajnom objektu. Ima 12 štipaljki čime se pruža i zadovoljavajuća popunjenost proizvodima. Izrađena je od metala, sa plastifikacijom u crnoj boji. Na  vrhu se nalazi pločica dimenzije 65mm X 35mm na koju se može zalepiti reklamna poruka. Ukupna dužina trake – šipke je 78,5cm.

  Cijena: 5.40+ PDV
 • Kuka-za-parazit-policeKuka-za-parazit-police

  Kuka za kačenje parazit traka

  Kuka za kačenje parazit traka namenjena je za postavljanje parazit traka na rafove i na mesta koj su pogonda za tu svrhu. Kuka je asimatricnog izgleda sto joj omogucava da kada se zakaci da se traka ne svuce sa kuke. Izuzetno je prakticna i savreseno prilagodjena funkciji kačenja merchandaisng traka na police.

  Cijena: 0.15+ PDV
 • Kuka-za-parazit-traku-sa-mehanizmom-za-zakljucavanjeKuka-za-parazit-traku-sa-mehanizmom-za-zakljucavanje-primer-vezivanja

  Kuka za kačenje za parazit traka sa sistemom za zaključavanje

  Model ovde prikazan je urađen sa sistemom za zabravljivanje koji obezbeđuje da jednom postavljena parazit traka ostane na mestu. Sistem otvaranja ove kuke nije “očigledan” pa deluje kao da kuku nije moguće skinuti sa police. Kuka  je prakticna i savreseno prilagodjena funkciji kačenja merchandaisng traka na police.

  Cijena: 0.20+ PDV
 • Magnetni-nosac-baneraMagnetni-nosac-banera-ziva-slika

  Magnetni nosač banera

  Magnetni nosač banera namenjen je za isticanje promotivnih poruka u maloprodajnim objektima tipa supermarketa ili sličnim prodajnim objektima sa metalnim policama. Sastoji se iz pokretne ruke koja se moze kretati u svim pravcima i magnetne baze privlačne snage od 10kg. Prodajemo ga u tri varijante: kao ruku, ruku sa zastitnom folijom za ubacivanje sopstvenih poruka u A4 formatu izradjenom od antirefleks folije debljine 0,5mm ili kao klasican baner sa foreks tablom dimenzija 210mm x 640mm presvucenom folijom, debljine 3mm. Širina ruke je 25cm i ima dve plastične pomične kuke.

  Cijena: 5.00 15.60+ PDV