SAOBRAĆAJNI ČUNJEVI I PARKING STUBIĆI

Saobraćajni – putarski čunjevi i barijere za blokadu / usmeravanje saobraćaja 

Putarski čunjevi kao i plastične – sigurnosne barijere namenjeni su za obeležavanje zona ograničenog pristupa i usmeravanje pre svega saobraćaja, ali i javnih skupova – masovnih dogadjaja.

Ograničite pristup određenim zonama i blokirajte/usmerite saobraćaj ili pešake brzo i jednostavno!

 • Plastični PVC fleksibilni parking stubići

  Plastični PVC parking stubići predstavljaju idealno rešenje za trajno usmeravanje saobraćaja na parkinzima i sličnim prostorima gde je potrebno zaštititi određene zone od nepravilnog parkiranja. Stubići su izrađeni od fleksibilne plastike koja se prilikom udara vozilom savija bez prouzrokovanja oštećenja na vozilu. Čim se opterećenje ukloni, stub se vraća u ispravan položaj. Stub je izrađene od narandžastog poliuretana što obezbeđuje da su lako uočljivi u gotovo svakom okruženju. Na stubićima su postavljene reflektujuće trake koje obezbeđuju odličnu vidljivost i po mraku. U ponudi ih imamo u dve veličine: 750mm i 450mm. Stubovi se lako pričvršćuju u podlogu putem tri šrafa koji se umeću u beton.

  Cijena: 12.40 23.40+ PDV
 • PP putarski čunjevi za usmeravanje, standard

  PP saobraćajni (putarski) čunjevi za usmeravanje i signalizaciju. Izradjeni od tvrde PP plastike sa jednoom refelektujećom trakom. Pored obeležavanje radova na putu, putarski čunjevi se mogu koristiti za obelžavanje prostora, parking mesa i zona isključenje. Uz pomoć čunjeva možete brzo i jednostavno obeležiti zone sa ograničenim pristupom ili zone u kojim želite da ograničite pristup neovlašćenim licima. Ima izuzetno široku primenu od obeležavanja parkinga, rezerivsanih parking mesta, prostora namenjenih za utovar i istovar robe, zone privremenih radova ili popravki i sličnih prostora i zona u kojima se treba ograničiti prostor i kretanje.

  Pogodan je za korišćenje u svim javnim objektima i na javnim površinama. PP čunj u standardnoj ponudi imamo u dimenzijima od 50cm, 75cm i 100cm. Izrađeni su iz dva dela od krutog polipropilena sa otežanom bazom od reciklirane plastike. Nije fleksibilan/lagan kao PVC čunj zbog čega može u slučaju udaraca, zavisnosti od jačine, prouzrokovati blaža oštećenja.

  Cijena: 10.80 26.20+ PDV
 • Set-cunjeva-sa-krutom-vezomSet-cunjeva-visine-75cm-sa-krutom-vezom-sipkom

  Set čunjeva visine 75cm sa krutom vezom (šipkom)

  Setovi čunjeva su sastavljeni od standardnih PP saobraćajnih (putarskih) čunjeva izrađenih od tvrde PP plastike sa jednom refelektujućom trakom. Namenjeni su za obeležavanje prostora, parking mesta i zona za isključenje. Povezivanje čunjeva se vrši veoma jednostavno pomoću plastične šipke dužine 1m sa mogućnošću produžetka do max 2m. Set čunjevi povezani krutom vezom – šipkom omogućavaju da brzo i jednostavno obeležite zone sa ograničenim pristupom ili zone u kojima želite da onemogućite pristup neovlašćenim licima.

  Ima izuzetno široku primenu od obeležavanja parkinga, rezervisanih parking mesta, prostora namenjenih za utovar i istovar robe, zone privremenih radova ili popravki i sličnih prostora i zona u kojima treba da se ograniči prostor i kretanje.

  Pogodan je za korišćenje u svim javnim objektima i na javnim površinama. Standarno, setovi su ponudjeni u varijacijama od 2, 3, 4 ili 5 čunjeva sa rasponom za obeležavanje od 2 do 8m.

  Cijena: 35.40 102.20+ PDV
 • Set putarskih čunjeva za ogradjivanje prostoraSet putarskih čunjeva za ogradjivanje prostora

  Set čunjeva visine 75cm sa lancem dužine 2,5m

  Setovi čunjeva su sastavljeni od standardnih PP saobraćajnih (putarski) čunjeva povezanih plastičnim lancem dužine 2,5m. Čunjevi su izrađeni su od tvrde PP plastike sa jednom refelektujućom trakom. Namenjeni su za obeležavanje prostora, parking mesta i zona za isključenje. Uz pomoć čunjeva povezanih lancem možete brzo i jednostavno da obeležite zone sa ograničenim pristupom ili zone u kojima želite da onemogućite pristup neovlašćenim licima. Ima izuzetno široku primenu od obeležavanja parkinga, rezervisanih parking mesta, prostora namenjenih za utovar i istovar robe, zone privremenih radova ili popravki i sličnih prostora i zona u kojima treba da se ograniči prostor i kretanje.

  Pogodan je za korišćenje u svim javnim objektima i na javnim površinama. Standarno setovi su ponudjeni u varijacijama od 2, 3, 4 ili 5 čunjeva sa rasponom za obeležavanje od 2,5m do 12,5m.

  Cijena: 32.70 90.40+ PDV
 • Plasticni-stuba-sa-lancem-parPlasticni-stub-za-lanac

  Set plastičnih stubova visine 80cm sa lancem dužine 1,5m

  Ovaj set čine dva ili više plastičnih stubova visine 80cm sa lancem između stubova dužine 1,5m. Stubovi su izrađeni od plastike i imaju zalepljenu reflektujuću foliju, a baza je od crne plastike i ima mogućnost punjenja vodom, peskom ili nekim drugim materijalom kako bi se postigla stabilnost.

  Ovaj proizvod je pre svega namenjen za spoljnu upotrebu i obeležavanje različitih prostora, parking mesta i drugih zona. Pomoću ovog seta, koji čine plastični stubovi povezani lancem, možete brzo i jednostavno obeležiti zone sa ograničenim pristupom ili zone u kojima želite da onemogućite pristup neovlašćenim licima. Ima izuzetno široku primenu od obeležavanja parkinga, rezervisanih parking mesta, prostora namenjenih za utovar i istovar robe, zone privremenih radova ili popravki i sličnih prostora i zona u kojima treba da se ograniči prostor i kretanje.

  Standarno, setovi su ponudjeni u varijacijama od 2, 3, 4 ili 5 plastičnih stubova sa lancem od 1,5m između stubova.

  Cijena: 0.00+ PDV
 • Saobracajni-putarski-cunj-za-usmeravanje-mini-45-cmPVC-saobracajni-putarski-cunj-za-usmeravanje-mini-45cm-slika-iz-prostora

  PVC putarski čunjevi za usmeravanje, mini (47cm)

  PVC saobraćajni (putarski) čunjevi za obeležavanje i signalizaciju. Izradjeni od fleksibline PVC plastike sa dve refelektujeće trake. Pored obeležavanje radova na putu, putarski čunjevi se mogu koristiti za obelžavanje prostora, parking mesa i zona isključenje. Uz pomoć čunjeva možete brzo i jednostavno obeležiti zone sa ograničenim pristupom ili zone u kojim želite da ograničite pristup neovlašćenim licima. Ima izuzetno široku primenu od obeležavanja parkinga, rezerivsanih parking mesta, prostora namenjenih za utovar i istovar robe, zone privremenih radova ili popravki i sličnih prostora i zona u kojima se treba ograničiti prostor i kretanje.

  Pogodan za kroišćenje u svim javnim objektima i javnim površinama. Fleksibilan PVC materijal zaštiće od oštećenje gotovo sva sredstva prevoza (automobile, motore, bicikle i sl). Visina čunja 47cm i ima dve reflektujeće trake.

  Cijena: 17.63+ PDV
 • Plasticna-ograda-barijere-za-ograncavanje-saobracaijaPlasticna-barikada-za-blokiranje-saobracaja

  Sigurnosne barijere za blokadu/usmeravanje saobraćaja

  Saobraćajne signalizacije u vidu barijera se koristi kada se obavljaju radovi na putu i druge popravke koje zahtevaju delimičnu ili potpunu blokadu saobraćaja, parkinga i drugih javnih površina. Privremene barijere svoju namenu nalaze i prilikom organizacije javnih dogadjaja, manifestacija  i drugih masovnih skupova. Svaka sigurnosna barijera ima izuzetnu stabilnost zahvaljujući konstrukciji i mogućnosti rotacije nogara od 360 stepeni – u punom krugu. Modularne plastične barijere poseduje veoma jednostavan sistem za kačenje kukama, te se jedna na drugu mogu vrlo lako nadovezati i čvrsto povezati, čak i na neravnim površinama. Materijal je otporan na visoke i niske temperature, kao i na vetar i druge vremenske nepogode, te ne može lako da izbledi i da se ošteti. Sigurnosne barijere su posebno pogodne i za lako skladištenje, paletiziranje i jednostavne su za transport.

  Dimenzije jedne barijere su: 2.000mm x 1.000mm. Izradjene su od jake plastike i na površinama je zalepljena reflektujuća folija. Nogare su dodatno otežane od reciklirane plastike. Trenutno su dostupne u crvenoj boji.

   

  Cijena: 128.75+ PDV