PLASTIČNI RAMOVI

 • Plastični ramovi sa zaštitnom folijom (komplet)

  Plastični ramovi za obaveštenja predstavljaju najekonomičnije rešenje za izlaganje različitih vrsta obaveštenja. Svaki ram je sastavljen iz okvira i PVC antirefleks folije koja obezbeđuje zaštitu papira koji je postavljen u ram. Činjenica da je svaki ram dvostran obezbeđuje mu dodatnu fukncionalnost. U standardnoj ponudi imamo ramove u beloj, crvenoj i providnoj varijanti. U kombinaciju sa različitim tipovima nosača ove ramove je moguće postaviti na praktično na svako mesto gde je neophodno istaknuti neko obaveštenje.

  Cijena: 2.00 5.20+ PDV
 • Zaštitna folija za plastične ramove (zasebno)

  Aniterefleks foliju možete kupiti i zasebno u slučaju da je želite zameniti iz razloga što se oštetila ili ako možda želite da je kombinujete sa piši briši tablicama. Folija predstavlja idelan način da brzo i jednostavno plastificirate vaša obaveštenja i postere i da ih po potrebi menjate u zavisnosti od situacije do situaciju. Izrađuje se od polietilena debljine 0.3mm sa hrapavim prednjim slojem koji rasipa svetlost tako da se sprečeva efekat refleksije u objektima gde ima dosta veštačkog svetla koje obično pravi odsjajaj na ravnim površinama.

  Cijena: 0.80 3.00+ PDV
 • Piši briši plastične table za markere

  Uz pomoć piši briši tablica za marekere na vodenoj bazi, možete brzo i jednostavno pretvoriti vaše plastične ramove u moderne piši briši tablice. Table su namenjene za pisanje vodenim markerima sa kojima Vas takođe možemo snabdeti.

  Tablice se rade u svim dimenzijama u kojima držimo i plastične ramove. Tablice možete kupiti zajedno uz ramove pa ih po potrebi menjati tako što ćete izmenom antirefleks folije isti ram koristiti i kao klasičan ram i kao ram za štampana papirna obaveštenja.

   

  Cijena: 0.80 3.40+ PDV
 • Plastični ram (samo okvir)

  Ako uzimate ramove u kombinaciji sa piši briši folijom možete poručiti ramove bez folije. Takođe vam nudimo mogućnost da ram iskoristite kao rezervni deo koji će zameniti polomljene ili pohabane sklopovi koi u sebe uključuju platične ramove.

  Cijena: 1.20 2.20+ PDV