DRŽAČI ZA MOBILNE TELEFONE

Držači za izlaganje moblinih telefona

Držači za izlaganje mobilnih telefona je jednostavno rešenje koje će vam pomoći da lako oraganizujete svoje maloprodajne police i izložite na vidan način “top” modele koje želite da istaknete u svojoj ponudi . Izložite svoje proizvode na vidno mesto!

 • Drzac-za-mobilni-telefo-slika-sa-telefonomDrzac-za-mobilni-telefon

  Držači za mobilne telefone – osnovni

  Držači za mobilne telefone u osnovnom modelu su namenjeni za izlaganje proizvoda, odnosno mobilnih telefona u okviru prodavnica. Izrađeni su od klirita debljine 2mm, veoma elegantnog dizajna i jednostavni za upotrebu. Dizajnirani su tako da se telefon samo nasloni na zid držača-police, a ispod telefona je ostavljen i prostor za umetanje promo matetijala (logo, specifikacije telefona, cena i dr.) manjih dimenzija.

  Nosači predstavljaju idelano rešenje za postavljanje telefona i prezentovanje potencijalnim kupcima.

   

   

  Cijena: 1.56+ PDV
 • Drzac-za-mobilni-telefon-sa-info-panelomDrzac-za-mobilni-telefon-slika-iz-prostora

  Držači za mobilne telefone sa info tablom

  Držači za mobilne telefone sa info tablom su novitet u našoj ponudi nosača za izlaganje proizvoda. Izrađeni su od klirita debljine 2mm, veoma elegantnog dizajna i jednostavni za upotrebu. Dizajnirani su tako da se telefon može samo nasloniti na zid držača-police, a pored telefona je ostavljen i prostor za umetanje promo matetijala (logo, specifikacije telefona, cena i dr.)

  Predstavljaju idelano rešenje za postavljanje telefona i prezentovanje potencijalnim kupcima.

   

   

  Cijena: 2.96+ PDV