• Drzac-za-knjige-ojacani-sa-ogradicomDrzac-za-knjige-ojacani-sa-ogradicom

  Držači za knjige ojačani, sa ogradicom

  Verzija nosača rađena od klirita debljine 4mm sa ogradicom na prednoj strani.  Na ovim dimenzijama nosača dobija se izuzetna čvrstina ovih nosača bez obzira na težinu knjige. Ogradica kod ovog modela sprecava otklizavanje knjige sa nosača. Ograničnje predstavlja debljine knjige koja ne moze biti veca od 40mm. Ovaj model kao i standardni modeli namenjeni su izlaganje knjige u knjižarama, na štandovima i sličnim maloporodajnim objektima. Izuzetno su jednostavno rešenje za izlaganje knjiga i na mestima na kojima je potrebno prmovisati određena izdanja. Kao i kod svih standradnih modela držača za knjige može se lako preuzeti sa nosača kako bi se je prelistala i po pregledanju vratati je na mesto koje je prodvaca predvideo. Standardno u ponudi imamo dva tipa: manji – namenjen za izlganje knjiga DL i A5; veći – namenjen za izlaganje knjiga u A4 formatu.

  Cijena: 4.40 8.60+ PDV
 • Drzac-za-knjige-klasik-primer-sa-izlozenim-knjigama-600x600Drzac-za-knjige-klasik-primer-sa-izlozenim-knjigama-600x600

  Držači za knjige, klasik

  Držači za knjige namenjeni su izlaganje knjige u knjižarama, na štandovima i sličnim maloporodajnim objektima. Izuzetno su jednostavno rešenje za izlaganje knjiga i na mestima na kojima je potrebno promovisati određena izdanja. Mogu se koristiti ili pojedinačno ili u grupi. U svakoj varijanti vrlo uočljivo će se izdvojiti knjige koje ste odabrali u odnosu na ostale. Držače za knjige u klasik varijanti radimo od klirita debljine 2mm sa otvorenom tacnom na kojoj stoji knjiga. Ovakvo rešenje je izuzetno neutralno i otvoreno prema kupcu. Kupcu je knjiga pristupačna i može je lako preuzeti sa nosača kako bi je prelistao i, po pregledanju, vratiti je na mesto koje je prodavac predvideo. Standardno u ponudi imamo dva tipa: manji – namenjen za izlaganje knjiga DL i A5; veći – namenjen za izlaganje knjiga u A4 formatu.

  Cijena: 2.20 4.40+ PDV
 • Drzac-za-knjige-klasik-sa-ogradicom-primer-sa-izloženim-knjigama-600x601Drzac-za-knjige-klasik-sa-ogradicom-primer-sa-izloženim-knjigama-600x601

  Držači za knjige, klasik sa ogradicom

  Varijanta klasičnog držača za knjige sa modifikacijom na prednojo strani u vidu ogradice. Ogradica kod ovog modela sprecava otklizavanje knjige sa nosača. Ograničnje predstavlja debljine knjige koja ne moze biti veca od 40mm. Ovaj model kao i standardni modeli namenjeni su izlaganje knjige u knjižarama, na štandovima i sličnim maloporodajnim objektima. Izuzetno su jednostavno rešenje za izlaganje knjiga i na mestima na kojima je potrebno prmovisati određena izdanja. Držače za knjige u klasik varijanti sa ogradicom radimo od klirita debljine 2mm. Kao i kod standradnom modela držača za knjige bez ogradi knjiga je pristupačna i može je lako preuzeti sa nosača kako bi se je prelistala i po pregledanju vratati je na mesto koje je prodvaca predvideo. Standardno u ponudi imamo dva tipa: manji – namenjen za izlganje knjiga DL i A5; veći – namenjen za izlaganje knjiga u A4 formatu.

  Cijena: 2.60 4.60+ PDV
 • Drzac-za-knjige-stepenasti-primer-sa-knjigomDrzac-za-knjige-stepenasti-primer-sa-knjigom

  Držači za knjige, stepenasti

  Stepenasti držač za knjige je model namenjen za izlganje knjiga u standardnom formatu DL, A5 ili B5. Pruža mogućnost izlaganja dve knjige na istom postolju čime se povećava uočljivost izloženih knjiga i smanjuje prostor neophodan za izlaganje knjiga. Naročito je zanimljiv za izlganje vezanih izdanja (npr. isti autor) ili na mestima gde je izložbeni prostor ograničen čime se obezbeđuje da se praktično na istom prostoru izloži dvostruko veći broj izdanja. Izrađuje se od klirita debljine 3mm i postoji samo varijanta držača za knjige namenjena za izlganje izdanja štampanih u manjim formatima.

  Cijena: 5.80+ PDV