• Info-tabla-sa-postoljem-format-A4-V210-slika

  Info tabla sa postoljem ( držač za cenovnik ), format A4

  Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. A4 info tabla sa bazom namenjena za postavljanje na mesta gde je potrebno da table stoji uspravno i da bude obostrano vidljiva. Izmena obaveštenja se vrši jednostavnim izvlačenjem materijala iz baze i ubacivanjem novog materijala unutra. Može osim kao tabla za obaveštenja da se koristi i u druge svrhe na mestima gde je potrebno istaći obaveštenje.

  Cijena: 2.60 5.20+ PDV
 • Info-tabla-sa-postoljem-format-A5-V150-slikaInfo-tabla-sa-postoljem-format-A5-V150-baza

  Info tabla sa postoljem ( držač za cenovnik ), format A5

  Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. Model za meterijal u format A5 sirine 150mm. Sličnih karkateristika kao model gore opisan. Obezbedjuje dvostranu vidljivost izlozenog papira sa informacijama. Lako se vrsi izmena papira izvlacenjem uloska iz baze i vraćanjem nazad na mesto.

  Cijena: 1.60 3.20+ PDV
 • Info-tabla-sa-postoljem-format-DL-V100Info-tabla-sa-postoljem-slika-iz-prostora-v100

  Info tabla sa postoljem ( držač za cenovnik ), format DL

  Info tabla sa postoljem predstavlja jednostavno i povoljno rešenje za isticanje cenovnika, kratkih menija i sličnih obavestenja. U ponudi su dve varijante, samo baza ili sa bazom i PVC oblogom na vrhu. Varijanta bez PVC dzepa namenjena je za slučajeve kada klijent ima sopstveni laminator i plastificira u svojoj reziji stampani materijal. U varijanti kada za to nema maogucnosti idelano rešenje predstavlja verzija sa PVC dzepom na vrhu.

  Cijena: 1.40 2.40+ PDV