JAHAČI (PRSTENOVI) ZA KOBASICE

Jahači (prstenovi) za isticanje cijena na odeljenju delikatesa

Jahači (prstenovi) namenjeni su za isticanje cijena u rashladnim vitrinama na kobasicama, parizeru, šunki i drugim suhomesnatim proizvodima u crevu izloženim na odeljenju delikatesa. Istaknite cijene jednostavno i uredno!

 • Univerzalni, ekonomik, jahači (prstenovi) za kobasiceUniverzalni, ekonomik, jahači (prstenovi) za kobasice

  Univerzalni, ekonomik, jahači (prstenovi) za kobasice

  Univerzalni jahači (prestenovi) za kobasice predstavljaju ekonomično rešenje koje menja više različitih tipova prstenova za kobasice sa jednim. Rastegljiv je u rasponu od 30mm x 120mm. Praktično ovaj jedan model je primenjiv na više različith tipova suhomesnatih proizvoda.  U kombinaciji sa piši/briši karticama predstavlja savršeno rešenje za isticanje cena na odeljenju delikatesa.

  Cijena: 0.85+ PDV
 • Jahači (prstenovi) za kobasice

  Jahači (prstenovi) za kobasice

  Jahači (prstenovi) za kobasice namenjeni su za izlaganje cena na odeljenju delikatesa. Raznovrstan raspon nosaca sa prečnikom od 25mm do 120mm obezbdice idelano resenja za isticanje cena od čajnih kobasica do mortadela. Jahači za kobasice su idelano rešenje u potpunosti usklađeno sa HACAP standardno u smislu da fabricko pakovanje ostaje neosteceno čime se sprečava kvarenje proizvoda. U kombinaciji sa pisi brisi karticama predstavlja idelano rešenje za isticanje cena na odeljenju delikatesa.

  Cijena: 1.45 2.10+ PDV
 • Dodatne kasete za jahače za kobasice

  U ovom segmentu su predstavljene dodatne kasete koje možete montirati na jahace (prstenove) za kobasice. Pored kartica može montirati po želji jos dva modela kaseta za cene – crne kasete u formatu A8 ili crevni okvir sa zastitnom antirefleks folijom u formatu A8. Uz kasetu dobijete prethodno montirani adapter koji se ubacuje na nosac na kobasice. Po zelji nosace mozemo i mi montirati i dostaviti vam kompletan proizvod sa prethodno monitranom kasetom.

  Cijena: 1.00 1.20+ PDV
 • Piši briši kartice za cene

  Piši briši kartice debljine 0,8mm od polipripilena namenja za pisanje cena markerom. Pisanjem se dobija efekat pisanja kao na skolskoj tabli. Plocice iz nase ponude su pogodne samo za pisanje markerima na vodenoj bazi (koje možete takođe odvojeno poručiti) kako bi se dobio potpuni efekat pisanja na školskoj tabli. Naročito su pogodne za mesta gde se ponuda menja na dnevnoj bazi. Izuzetno rešenje za istacanje cena pogotova na mestima gde se često menja asortiman proizvoda koji se nudi kupcima.

  Cijena: 0.18 0.56+ PDV
 • Ekonomik-pisi-brisi-markeri-otvorena-kapakEkonomik-pisi-brisi-markeri

  EKONOMIK piši briši markeri na vodenoj bazi

  Markeri na vodenoj bazi namenjeni za pisanje po piši briši karticama. Markeri su na vodenoj bazi i lako se brišu sunđerom i običnom vodom. Zahvaljući svojoj strukturi sa njima je moguće pisati ne samo po plastici već i po drugim površinama kao što su staklo, klirit, metal i drugim plastičnim površinama. Dostupni su u dve debljine od 3mm i 10mm.

   

   

  Cijena: 1.89 4.23+ PDV
 • Pisi-brisi-markeri-otvorena-kapakPisi-brisi-markeri-otvorena-kapak

  Piši briši markeri na vodenoj bazi

  Markeri na vodenoj bazi namenjeni za pisanje po piši briši karticama. Markeri su na vodenoj bazi i lako se brišu sunđerom i običnom vodom. Zahvaljući svojoj strukturi sa njima je moguće pisati ne samo po plastici već i po drugim površinama kao što su staklo, klirit, metal i drugim plastičnim površinama. Dostupni su u dve debljine od 4,5mm i 15mm.

   

   

  Cijena: 6.11 10.38+ PDV