• ZIG-ZAG-sklopivi-podni-stalka-za-flajere-sa-6-dzepova-A4-formataZIG-ZAG-sklopivi-podni-stalka-za-flajere-sa-6-dzepova-A4-formata

  ZIG-ZAG sklopivi podni stalak za prospekte A4 formata, sa šest džepova

  ZIG-ZAG sklopivi stalak za prospekte je proizvod namenjen prvenstveno za brzo postavljanje držača za brošure na mestima gde se organizuju preznatacije i promocije. Sklopljen može stati u prtljažnik svakog automobila a onda se vrlo lako može na licu mesta rasklopiti gde sa svojom visinom od 165cm u prostoru može biti vrlo uočljiv i obezbediti da promotivni materijal bude pristupačan publici. Izradjen u potpunosti od čelika i farban je crnu mat boju.

  Cijena: 93.20+ PDV
 • Podni stalak za prospekte na jednom stubu A4 formata, sa osam džepova

  Model stalka za brošure sa osam džepova postavljenih obostrano tako da omogućavaju pristup stalcima sa obe strane. Nestandardno postavljeni džepovi predstavlju interesantno rešenje a veliki broj džepova daju izuzetno dobar odnos cene i kvaliteta za klijente kojimi imaju potrebu da postave veći broj različitih brošura na jedno mesto.

  Cijena: 92.04+ PDV
 • Podni stalak za prospekte na dva stuba A4 formata, sa osam džepova

  Podni stalak za flajere sa dva stuba i osam dzepova (po cetiri stuba obostrano postavljenim) predstavalja idelano resenje za izlaganje brosura, kataloga i flajere na mestima gde je potrebno da se kupcima skrene paznja kako ne bi propustili izlozeni reklamni materijal. Visina elementa je 185 cm. Velika visina ovog stalka omogucava da su dzepovi idealno izlozeni sa lakim pristupom flajerima.

  Cijena: 127.34+ PDV
 • Podni stalak za prospekte na dva stuba A4 formata, sa osamnaest džepova

  Podni stalak za flajere sa dva stuba i osamamnaest dzepova (po cetiri stuba obostrano postavljenim) predstavalja idelano resenje za izlaganje brosura, kataloga i flajere na mestima gde je potrebno da se kupcima skrene paznja kako ne bi propustili izlozeni reklamni materijal. Visina elementa je 185 cm. Velika visina ovog stalka omogucava da su dzepovi idealno izlozeni sa lakim pristupom flajerima.

  Cijena: 249.65+ PDV
 • Stajaći-stalak-za-flajere-za-četiri-katalogaStajaći-stalak-za-flajere-za-četiri-kataloga

  Podni držač za brošure na dva stuba A4 formata, za četiri kataloga

  Podni stalak za flajere sa dva stuba konstruisan je sa 4 blago zakošene tacne na koje može da stane četiri različita kataloga A4 formata. Tacne koje nose kataloge, flajere i brošure napravljene su od klirita debljine 4mm, dok su stubovi izrađeni od eloksiranog aluminijumskog stubnog profila od 51mm.

  Ovaj stalak za flajere naročito je zanimljiv za situacije kada je potrebno na jednom mestu da se izlože različite vrste flajera u različitim oblicima i dimenzijama. Širina tacne od 230mm omogućava da se prilagodi različitim formatima kataloga koji su na njoj postavljeni, s obzirom da džepovi za flajere, kataloge ili brošure nisu definisani striktno za jednu veličinu flajera.

  Cijena: 157.60+ PDV
 • Stajaći-stalak-za-flajere-sa-osam-katalogaStajaći-stalak-za-flajere-sa-osam-kataloga

  Podni stalak za prospekte na dva stuba A4 formata, za osam kataloga

  Podni stalak za flajere sa dva stuba konstruisan je sa 4 blago zakošene tacne na koje može da stane osam različitih kataloga A4 formata. Tacne koje nose kataloge, flajere i brošure napravljene su od klirita debljine 4mm, dok su stubovi izrađeni od eloksiranog aluminijumskog stubnog profila od 51mm.

  Ovaj stalak za flajere naročito je zanimljiv za situacije kada je potrebno na jednom mestu da se izlože različite vrste flajera u različitim oblicima i dimenzijama. Širina tacne od 440mm omogućava da se prilagodi različitim formatima kataloga koji su na njoj postavljeni, s obzirom da džepovi za flajere, kataloge ili brošure nisu definisani striktno za jednu veličinu flajera.

  Cijena: 177.02+ PDV
 • Kombinovani-stalak-za-flajere-slika-sa-posteromKobmibnovani-stalak-za-flajere

  Kombinovani podni stalak za brošure sa klik-klak ramom format B1

  Kombinovani podni stalak za flajere konstruisan je na dva stuba i sastoji se od aluminijumskog klik-klak rama formata B1 (izrađen u profilu od 25mm) i tri džepa za flajere/brošure dimezije A4. Stubovi stalka su izrađeni od eloksiranog aluminijumskog profila od 51mm.

  Ovaj kombinovani podni stalak za flajere je posebno zanimljiv što istovremeno imate moguđnost da istaknete veliki poster u formatu B1 i da ispod njega izložite reklamni materijal. Opciono stalak može imati 4 džepa u formatu A5 ili 6 džepova u formatu A6.

  NAPOMENA: Na slici je dat prikaz podnog stalka u verziji sa tri džepa za flajere/brošure dimezije A4.

  Cijena: 214.34+ PDV
 • Podni držač za brošure na dva stuba A4 formata, za dvanaest kataloga

  Podni držač za brošure na dva stuba A4 formata, za dvanaest kataloga

  Podni stalak za flajere sa dva stuba konstruisan je sa 4 blago zakošene tacne – redova na koje može da stane 12 različitih kataloga A4 formata. Tacne – pregrade koje nose kataloge, flajere i brošure napravljene su od klirita debljine 4mm, dok su stubovi izrađeni od eloksiranog aluminijumskog stubnog profila od 51mm.

  Ovaj stalak za flajere naročito je pogodan za mesta gde je potrebno da se u manjem prostoru izlože različite vrste flajera. Širina pregrade od 440mm omogućava da se prilagodi različitim formatima kataloga koji su na njoj postavljeni, s obzirom da džepovi za flajere, kataloge ili brošure nisu definisani striktno za jednu veličinu flajera.

  Opciono stalak može biti izradjen i za flajere dimezije A6 u toj verziji staje 4 pregrade u 1 red, a ukupno 16 pregrada na stalku; kao i dimenzije 1/3 A4 u toj verziji staje 6 pregrada u 1 red, a ukupno 24 pregrade na stalku. U svim verzijma podni stalak se izradjuje sa zaglavljem na kojem može biti uradjena štampa teksta i/ili loga Vaše kompanije.

  NAPOMENA: Na slici je dat prikaz podnog stalka u verziji od ukupno 24 pregrade za flajere dimenzije 1/3 A4.

  Cijena: 270.94+ PDV