TAYMAR stalci za prospekte DL (A6) formata

 • Stalak za prospekte sa jednim džepom, format DL (A6)

  Stalak za prospekte formata DL (100mm x 210mm i sve druge tipove štampanih izdanja i reklamnog materijala čija širina ne prelazi 110mm. Stalci za prospekte iz ove grupe odgovaraju najčešćem tipu flajere radjenom u “american formatu” (formatu trostruko presavijenog A4 formata). Izradjen je metodom mašinskog livenja od polistirola debljine 3mm.

  Cijena: 2.80+ PDV
 • Stalak za prospekte na dva nivoa, format DL (A6)

  Model stalka 2C110 ima dva džepa za izlaganje brošura kaskadno postavljenih jedan iza drugog. Položaj džepova za brošure postavljenih u nizu omogućava da se na malom prostoru na pultu izlože više brošura, bilo da su u pitanju različiti tipovi prospekata ili brošura.

  Cijena: 11.41+ PDV
 • Stalak za prospekte na četiri nivoa, format DL (A6)

  Varijanta držača za brošure koja omogućava izlaganje 4 tipa brošura kaskadno poređanih jedan iza drugog. Ovaj model obezbeđuje izlaganje većeg broja brošura jedne vrste na malom prostoru ili više različitih vrsta prospekata. Izrađen je od polistirola.

  Cijena: 12.20+ PDV
 • Stalak za prospekte sa dva džepa, format DL (A6)

  Stalak za prospekte model 2C112 ima dva džepa za izlaganje brošura paralelno postavljenih jedan pored drugog. Ovaj stalak obezbeđuje izlaganje dva tipa različitih brošura postavljenih jedan pored drugog. Ovako postavljeni flajeri su potpuno vidljivi. Izrađen je polistirola.

  Cijena: 11.28+ PDV
 • Stalak za prospekte sa četiri džepa, format DL (A6)

  Varijacija nosača za flajere koja pruža mogućnost postavljanja četiri tipa različitih brošura u nizu u okviru jedne kasete. Osnovna prednst ovog modela staka za flajere jeste što se izložene brošure vide u celosti, što omogućava da se reklamna poruka sa nalsvne strane flajere lako vidi.

  Cijena: 17.13+ PDV
 • Stalak za prospekte sa osam džepova, format DL (A6)

  Poslednji u nizu stalaka iz ove serije je kutija koja ima kapacitet za smeštanje osam različitih tipova brošura. U stvari u pitanju je model namenjen flajerima formata A4 koje se razdlenicima deli na osam manjih zasebnih kaseta. Model je izuzetno zanimljiv klijentima koji imaju veliki broj različitih brošura.

  Cijena: 37.23+ PDV