• Table klizav pod

  Tabla upozorenja “Klizav pod”, sa štampom i prazne

  Žute table upozorenja sa štampom ili bez štampe. Izrađene od tvrde plastike, sa mehanizmom za lako sklapanje u varijanti kada se table ne koriste. Standardno su štampane sa znakom upozorenja “Klizav pod” u latiničnoj ili ćiriličnoj varijatni – po želji klijenta. U zavisnosti od želja klijenta, table mogu biti štampane i sa drugim znakovima upozorenja tipa “Zabranjen pristup nezaposlenima” ili nešto slično. Table se namenjene isključivo upotrebi u unutrašnjem prostoru zbog svoje relativno lagane konstrukcije.

  Cijena: 8.35 9.65+ PDV
 • Hoklica-za-supremarekti-i-magacineHoklica-za-supremarkete-i-magacine-biblioteka

  Hoklice za magacine i supermarkete

  Hoklice za magacine i supermarkete su namenjene za postavljanje robe na rafovima u prodavnicama i supermarketima. Istovremeno su veoma praktične za jednostavnu manipulaciju i sortiranje robe u magacinu. Konstruisana je od jake plastike, na dnu ima gumenu podlogu i tri skrivena točkića. U ponudi ih imamo u sivoj i crnoj boji – mat obrada. Maksimalna nosivost je 150kg.

  Dimenzije stajećeg dela hoklice je 283mm (prečnik gornjeg kruga), a visina je 410mm.

  Cijena: 44.53+ PDV
 • Znak-upozorenja-piramdalniZnak-upozorenja-piramdalni

  Tabla upozorenja u obliku piramide, sa štampom i prazne

  Table upozorenja u obliku piramide namenjene su  za postavljanje znakova upozorenja u prodajnim i poslovnim objektima. Moguće ih je dobiti sa štampom ili prazne. Standardni tipovi nalepnica su “Zabranjeno parkiranje” i “Klizav pod” ali po želji kupca moguće je izraditi stubove i sa drugim znakovima upozorenja.

  Cijena: 13.40 16.35+ PDV