STONE KLIRITNE INFO TABLE

 • Kliritna-L-tabla-horizontalna-Kliritna-L-tabla-horizontalna-

  Kliritna L info tabla- vodoravna

  Novo u našoj ponudi su horizontalne info table.Ovaj nosač obaveštenja vas oslobađa muke izvrtanja vertikalne info table u horizontalni položaj da biste ih uklopili za horizontalno usmerena obaveštenja od sada imamo pravo rešenje. Horizontalne info table su zaista idealno rešenje za vase horizontalno obaveštenje.

  Cijena: 2.00 17.00+ PDV
 • Kliritne-info-tableKliritne-info-table-skica

  Kliritna L stona info tabla, uspravna

  U ovom segmentu naše ponude možete pronaći širok izbor tabli u različitim formatima od A7 do A3. Izrađene su od tankog visokvalitetnog klirita debljine 2 mm i idelano su nagnute pod uglom od 15 stepeni tako da kupac ima prirodan pogled na njihov sadržaj. Lako im se menja sadržaj prostim ubacivanjem novog štampanog materijala, a produžena stranica sa zadnje strane obezbeđuje idealno prijanjanje papira za prednju površinu. Imaju izuzetno široku primenu i mogu služiti za isticanje zakonskih obaveza (npr. Potvrde o registraciji za PDV, obaveštenja obaveze za uzimanje računa ili zabrane pušenja), za pružanje informacija klijentima o popustima, rasprodajama,akcijama i sl., za opis proizvoda (specifikatori cena), za isticanje cenovnika i sičnog promotivnog materijala koji se koristi za pružanje informacija kupacima.

  Cijena: 2.00 17.00+ PDV
 • Svetlece-LED-info-tableSvetlece-LED-kliritna-info-tabla- sajam LONDON

  Svetleće L info table

  Svetleće L info table su novitet u našem asortimanu proizvoda. Izrađene su od visokvalitetnog klirita debljine 5mm i idelano su nagnute, pod uglom od 15 stepeni, tako da kupac ima prirodan pogled na osvetljenu reklamu. Promo materijal – poster se lako može zameniti novim, jednostavnim podizanjem zaštitne folije sa prednje strane. Imaju izuzetno široku primenu, a opcija osvetljenja dodatno ističe reklamu i privlači veću pažnju posmatrača.

  Info table su osvetljene LED diodama, a specijalna mrežasta struktura obezbeđuje da sijaju ravnomerno i daju izuzetan izgled. Table se napajaju putem transformatora napona od 12V i troše izuzetno malo struje. Standardno se izrađuju u formatima A4 i A3, mogu biti postavljene vertikalno ili horizontalno. U cenu je uključena i štampa postera koja se radi na specijalnoj backlight foliji.

  Cijena: 49.40 66.15+ PDV
 • Klirittna-T-info-tabla-horizontalniKlirittna-T-info-tabla-horizontalni

  Kliritna T info tabla – vodoravna

  Horizontalno usmerene, varijanta modela predstavljenog gore iznad. Kliritne table iz ovog segmenta naročito su zanimljive za postavljanje na mesta gde je neophodno da se info tabla vidi sa obe strane.

  Cijena: 2.80 17.60+ PDV
 • Klirittna-T-info-tablaKlirittna-T-info-tabla

  Kliritna T info tabla – USPRAVNA

  Pored jednostranih zakrivljenih info tabli, u našoj ponudi možete pronaći dvostrane sendvič table. Postavljene pod uglom od 90 stepeni u odnosu na površinu omogućavaju ubacivanje obostrano štampanog materijala . Papir se ubacuje sa donje strane razmicanjem baze, tako da se otvori prostor za papir. Kada se papir ubaci table se same primiču jedna drugoj i drže papir pripojen u sredini (kao u sendviču). Table iz ovog asortimana su dostupne u dimenzijama A3, A4, A5 i A6. Pored funkcije info table, ove table imaju primenu i kao držači za meni za kafiće jer omogućavaju gostima sa obe strane stola da imaju uvid u materijal na stolu. takođe su zanimljive za primenu na mestima gde kupci i klijenti imaju pristup sa više strana omogućavajući da informativni sadržaj bude vidljiv sa više različitih strana a ne samo sa frontalne.

  Cijena: 2.80 17.60+ PDV
 • Štampane kliritne table/znak “RESERVED”, format A7Štampane kliritne table/znak “RESERVED”, format A7

  Štampane kliritne table/znak “RESERVED”, format A7

  Štampane kliritne table/znak “RESERVED” se izrađuje u standarnoj dimenziji formata A7 i služi za obeležavanje stolova u ugostiteljskim objektima. Materijal je veoma čvrst i otporan na blaže udarce i padanje sa stola.

  Izrađuju se od klirita debljine 3mm u crnoj varijanti sa direktnom UV štampom sa obe strane.

  Cijena: 3.90+ PDV